Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: اورژانس در حوادث و برنامه های ملی و مذهبی مختلف از جمله راهپیمایی ها، طرح های امداد و نجات تابستانی و زمستانی، حوادث غیرمترقبه و پیاده روی اربعین حسینی برای خدمات رسانی به مردم حضوری پررنگ دارد.

امسال نیز همچون سال های گذشته مرکز اورژانس به جرگه خدمتگزاران زائران اربعین حسینی پیوسته و با پیش بینی تمهیدات لازم تامین امنیت بهداشتی و درمانی زائران را در مرزها و یا مسیرهای عبوری زائران و حتی در مواردی خارج از مرزهای کشور عهده دار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین خصوص رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رسالت ویژه دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بهداشت و درمان طی ایام اربعین اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در نقش استانی خود مسئولیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرینی که از این استان عبور می‌کنند را داراست.

همدان رسالت کمک و پشتیبانی از استان‌های ایلام و کرمانشاه را طی این ایام عهده‌دار است حبیب معصومی با بیان اینکه بر اساس تکلیفی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر دوش این مجموعه قرار داده همدان رسالت کمک و پشتیبانی از استان‌های ایلام و کرمانشاه را نیز طی این ایام عهده‌دار است، گفت: همدان به عنوان پس کرانه ۵ استان کشور مطرح شده است.

وی با بیان اینکه این موضوع در مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا تغییراتی ایجاد کرده است؛ گفت: زائران ۵ استان گلستان، مازندران، قم و خراسان‌های شمالی و رضوی در مسیر برگشت به همدان می آیند و در شهر مریانج از تمهیداتی نظیر اسکان، تغذیه و خدمات بهداشتی درمانی بهره ‌خواهند برد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا بااشاره به اینکه امسال و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته ارائه خدمات طی سال‌جاری به شکلی ویژه انجام خواهد شد، گفت: درمانگاه مریانج به صورت شبانه‌روزی در این ایام ارائه خدمت خواهد داشت و دارویار معاونت بهداشتی از طرف این مجموعه در درمانگاه مستقر خواهد بود.

وی بابیان اینکه ۲ داروخانه خارج از فضای درمانگاه در شهر مریانج، یک روز درمیان به صورت ۲۴ساعته پشتیبان حمایت دارویی از زائرین را خواهد داشت، گفت: انبارهای دارویی بحران دانشگاه دپوی دارویی لازم را برای این ایام لحاظ کرده است.

مریانج نقطه عطف ارائه خدمات بهداشتی درمانی خواهد بود

معصومی با اشاره به استقرار اتوبوس آمبولانس در شهر مریانج ادامه داد: نماینده ناظر دانشگاه نیز در این شهر بر روند خدمت‌رسانی نظارت دارد و شهر مریانج نقطه عطف ارائه خدمات بهداشتی درمانی خواهد بود.

وی بابیان اینکه علاوه بر شهر مریانج، درمانگاه و داروخانه خصوصی شهر جورقان نیز در این ایام تا ساعت ۲۳ فعال است و در ترمینال انقلاب، ورودی شهر بهار و میدان فرودگاه آمبولانس به‌صورت آماده‌باش مستقر می شود، از فعالیت مستمر داروخانه‌های شهرک فرهنگیان و شهرک مدنی در ایام اربعین خبر داد و افزود: ۷۵ موکب در استان همدان مستقر است که در بیشتر این موکب‌ها استقرار نیروهای اورژانس و آمبولانس خواهیم داشت.

وی همچنین به تشدید نظارت‌های بهداشتی معاونت بهداشت بر تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی و آشامیدنی در این ایام اشاره و عنوان کرد: مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین راهی که حدود ۴۰ مورد در سطح استان است و ایستگاه‌های صلواتی نیز مشمول تشدید نظارت‌های بهداشتی خواهند بود.

روزانه ۴ قطار در ایام اربعین از ایستگاه‌های تهران و مشهد به ایستگاه راه‌آهن همدان تردد دارند  معصومی از توزیع ۳ نوع پمفلت آموزشی، نظارت ویژه بر آشپزخانه مرکزی موکب‌ها که در پادگان ابوذر مستقر است و آموزش موکب‌داران در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی در این ایام سخن گفت و با اشاره به استقرار یک دستگاه آمبولانس در ایستگاه راه‌آهن همدان اضافه کرد: روزانه ۴ قطار در ایام اربعین از ایستگاه‌های تهران و مشهد به ایستگاه راه‌آهن همدان تردد دارند که این حجم از ورود و خروج به استان نیازمند استقرار آمبولانس و خدمات بهداشتی درمانی خواهد بود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا از آمادگی بیمارستان‌های بعثت، سینا، ارتش و آتیه خبر داد و گفت: از روز ۲۴ مهرماه جاری روزانه بیش از ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس زائرین وارد استان خواهد شد که ارائه خدمات لازم به این افراد در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: طی روزهای ۲۴ و ۲۵ مهرماه روزانه یک هزار و ۵۲۰ دستگاه، روز ۲۶ مهر تعداد یک هزار و ۸۴۰ دستگاه، طی روزهای ۲۷ و ۲۸ مهر ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه و روز ۲۹‌ مهرماه یک هزار و ۸۴۰ دستگاه اتوبوس به استان و به‌ویژه شهر مریانج وارد می‌شود.

معصومی بابیان اینکه در جلسات ستاد اربعین استان و جلسات شهرستان، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی حضور داشته اند، به نقش استان همدان در پشتیبانی از استان‌های مرزی اشاره کرد و اظهار داشت: ۶ دستگاه آمبولانس به همراه ۱۲ نفر نیروی انسانی به مدت ۱۰ به کرمانشاه و ۳۳ نفر نیروی انسانی از معاونت بهداشتی به مرز مهران و ۲ نفر به کشور عراق اعزام خواهند شد.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین از اعزام ۱۹نفر نیروی درمانی به استان‌های کرمانشاه و ایلام خبر داد و بیان کرد: برنامه ریزی برای برگزاری مطلوب برنامه ها انجام شده است.

اعزام ۶ دستگاه آمبولانس به همراه ۱۲ نفر به مرز خسروی

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان همچنین با بیان اینکه امروز بیستم مهرماه ۶ دستگاه آمبولانس به همراه ۱۲ نفر به استان کرمانشاه برای کمک به مرز خسروی اعزام شدند، اظهار کرد: این آمبولانس‌ها متعلق به شهرستان‌های همدان، ملایر، رزن، تویسرکان و بهار هستند.

حبیب معصومی در آیین بدرقه نیروهای اورژانس به مرز خسروی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی با اشاره به اینکه ۲۰۹ نفر از حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، یک پزشک عمومی، ۶ پرستار و دو کارشناس علوم آزمایشگاهی به مرز مهران اعزام شده‌اند، افزود: معاونت درمان قرار است ۱۰ نفر دیگر را به مرز خسروی اعزام کند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان با اعلام اینکه از حوزه معاونت بهداشتی نیز ۶ کارشناس و ۲ راننده به مرز اعزام شده‌اند، تصریح کرد: در سری دوم اعزام‌ها که ۲۲ مهرماه است ۲۶ نفر دیگر اعزام می‌شوند.

معصومی از آمادگی کامل اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستان‌های داخل استان برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین خبر داد و گفت: بسیج جامعه پزشکی در میدان فرودگاه مستقر است که دانشگاه علوم پزشکی با آنها همکاری داشته و امکاناتی را در اختیارشان گذاشته است.

ارائه خدمات ۲۴ ساعته درمانی به زائران اربعین

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت نیز بر تهیه، پخت و توزیع مواد غذایی نظارت‌های لازم صورت می‌گیرد خاطر نشان کرد: آمبولانس و اتوبوس آمبولانس مرکز فوریت‌ها در شهر مریانج مستقر بوده همچنین یک پزشک به صورت ۲۴ ساعته به زائرین خدمات رسانی می‌کند.

به هر حال هر چه به روز اربعین حسینی نزدیک می شویم شیعیان و محبان سیدالشهدا هم نوا با حضرت زینب (س) و اسرای کربلا پای در راه جاده می گذارند و عزم سفر به سرزمین کربلا می‌کنند به طوری که جمعیت کثیری از عاشقان امام حسین (ع) از گوشه گوشه کشور کوله بار بسته اند تا به خیل عظیم راهپیمایان اربعین حسینی بپیوندند.

پر واضح است که جمعیت زیادی از زائران در راهپیمایی اربعین شرکت می کنند و نهادهای بهداشت و درمان باید امکانات را برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در طول مسیر پیاده روی در ایران و عراق فراهم کنند که در این زمینه همدان نیز به سهم خود به ایفای نقش پرداخته که امیدواریم زائران اربعین حسینی با کمترین مشکل و مسائل بهداشتی و درمانی، این سفر را به اتمام برسانند.

کد خبر 4739659

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین 98 اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر گرگان زائران اربعین شیراز قزوین شهرکرد گردشگری بیرجند استانداری سمنان نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • اعزام دانشجویان پاکستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بازی دراز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • کسب رتبه دوم کشوری در هفدهمین جشنواره شهید مطهری
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی