Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - جهانگیری صالح، رئیس اداره توسعه فناوری‌های مکانیزه سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: طراحی قدیمی باغ‌های همدان امکان تردد ماشین آلات کشاورزی در آن‌ها را کاهش داده است.

مهدی جهانگیری صالح با بیان اینکه خط دهم اعتباری مکانیزاسیون برای استان همدان ابلاغ شده و مبلغ آن حدود ۲۱۲ میلیارد تومان است، گفت: این اعتبار در تمام زیر بخش‌های زراعت باغبانی، گلخانه، دام و طیور، شیلات، گیاهان دارویی و منابع طبیعی توزیع شده و به زودی به شهرستان‌های استان ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تفاهم نامه نیز با بانک کشاورزی امضا شده و متقاضیان می‌توانند به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مراجعه کنند، گفت: افراد بعد از تشکیل و تکمیل پرونده به مدیریت جهاد کشاورزی معرفی شوند و می‌توانند از بانک کشاورزی تسهیلات خود را اخذ کنند.

رئیس اداره توسعه فناوری‌های مکانیزه سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: این تسهیلات ۱۵ درصد سود دارد و سهم آورده متقاضی ۲۰ درصد است و سهم تسهیلات ۸۰ درصد می‌شود.

جهانگیری صالح عنوان کرد: در ۹ خط اعتباری گذشته بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در استان همدان تزریق شد که حدود پنج هزار و ۵۰۰ دستگاه تراکتور و کمباین، حدود پنج هزار دستگاه در مکانیزاسیون زراعت و حدود سه هزار دستگاه در مکانیزاسیون باغ، گلخانه، دام و طیور به ناوگان مکانیزاسیون استان تزریق شد.

وی بابیان اینکه برای توسعه مکانیزاسیون یا ارزیابی توسعه مکانیزاسیون در هر منطقه در کشور از طریق برنامه‌های بالا دستی دو شاخص معرفی کرده اند، گفت: شاخص مکانیزاسیون که اسب بخار در هکتار است و درجه مکانیزاسیون در این خصوص مدنظر است.

در استان همدان شاخص مکانیزاسیون ۲.۱۲ اسب بخار در هکتار است و خوشبختانه وضعیت خوبی داریم یعنی ناوگان نیروی محرکه شامل تراکتور و کمباین در استان همدان از سطح مطلوب و استانداردی برخوردار است

رئیس اداره توسعه فناوری‌های مکانیزه سازمان جهادکشاورزی استان همدان اضافه کرد: در استان همدان شاخص مکانیزاسیون ۲.۱۲ اسب بخار در هکتار است و خوشبختانه وضعیت خوبی داریم یعنی ناوگان نیروی محرکه شامل تراکتور و کمباین در استان همدان از سطح مطلوب و استانداردی برخوردار است.

جهانگیری صالح عنوان کرد: مشکلی که در استان همدان داریم اینکه حدود ۵۰ درصد از دستگاه‌ها فرسوده است و عمر بالای ۱۳ سال دارد و نیازمند جایگزینی آن‌ها هستیم.

وی بایادآوری اینکه شاخص دوم درجه مکانیزاسیون است که برحسب درصد است و بیانگر آن است که در چند درصد از اراضی استان به صورت مکانیزه کار کشاورزی انجام می‌شود، گفت: این عدد در زراعت بالای ۹۰ درصد است و کشت در تمام اراضی زراعی به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

رئیس اداره توسعه فناوری‌های مکانیزه سازمان جهادکشاورزی استان همدان عنوان کرد: این عدد در باغات مقداری پایین است و این موضوع علل مختلفی دارد به طوری که به دلیل قدیمی بودن باغ‌های استان امکان تردد ماشین آلات کشاوررزی در آن‌ها وجود ندارد.

وی گفت: تطابق یا عدم بومی سازی دستگاه‌هایی که در باغ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز از مشکلات است که با توجه به شعار سال امیدواریم دستگاه‌هایی متناسب با باغات طراحی و مورد استفاده قرار گیرد.


/ بازار

برچسب ها: طراحی قدیمی ، باغ‌های همدان ، ماشین‌آلات کشاورزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RDV

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: طراحی قدیمی باغ های همدان ماشین آلات کشاورزی استان همدان جهانگیری صالح ماشین آلات باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ صالح محمدی با اشاره به پرداخت ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون به ۷۸۰ نفر از کشاورزان گیلانی خبر داد و گفت: این تسهیلات برای خرید ابزارآلات کشاورزی شامل تیلر، نشاکار، کمباین، تراکتور، پمپ آب و دستگاه وجین هزینه شده است.
وی با اشاره به اعتبار ۱۴۶ میلیارد تومانی گیلان در بخش مکانیزاسیون در سال ۱۴۰۲ افزود: به دلیل مشکل در سامانه سمات بانک کشاورزی این میزان اعتبار کامل به استان تخصیص نیافت. 
 رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: اعتبار ویژه مکانیزاسیون امسال ۲۴۰ میلیارد تومان است که پس از هماهنگی با مدیریت شعب بانک کشاورزی، توزیع می‌شود.

دیگر خبرها

  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا