Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دستگاه با توجه به تکنولوژی به روز جهت با حفظ شرایط دمایی و رطوبت محیط در هنگام انتقال نوزادان باعث کاهش ریسک انتقال نوزاد می‌شود.

دستگاه برای زمان بیش از یک و نیم ساعت انتقال بدون اتصال دستگاه به برق شهری ساخته شده و با توجه به طراحی پایه‌ها هنگام قرار گرفتن در آمبولانس جمع شده و از انتقال تکان‌های شدید به نوزاد جلوگیری می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هزینه خرید دستگاه بالغ بر ۳۷۰ میلیون تومان است که تمامی آن از سوی خانواده مرحوم افشین نظریان پرداخت گردیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • هنگام صاعقه در هوای آزاد چه کنیم
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • صدای مرحوم مسعود اسکویی را بشنوید
  • از ۷۰ مامای نمونه استان همدان تجلیل شد