Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری همدان، «علیرضا قاسمی‌فرزاد» در دیدار با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن پیگیری‌ برای پیشبرد اهداف و طرح‌های حوزه گردشگری استان همدان، خواستار تکمیل هگمتانه از نظر محدوده و حریم و اعتبار لازم برای تثبیت محدوده و ثبت جهانی منظر تاریخی هگمتانه تا همدان، مهیا کردن ساختار میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان‌های دهگانه استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار همدان از وزیر میراث فرهنگی خواست که اعتبار مناسب به منظور احداث نمایشگاه عرضه دائم صنایع دستی اختصاص یابد و نیز کارکنان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در راستای پیشبرد طرح‌های حوزه گردشگری استان همدان افزایش یابد.

قاسمی فرزاد در این دیدار پیشنهاد کرد که مبلغ ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به پایگاه‌های هگمتانه و بافت تاریخی همدان در سال جاری با توجه به ضرورت اجرای مقدمات ثبت جهانی منظر تاریخی شهری هگمتانه تا همدان اختصاص یابد.

وی همچنین خواستار افزایش اعتبارات پایگاه دستکندها در راستای ایجاد جاذبه‌های گردشگری‌پذیر و توزیع گردشگران در سطح استان و افزایش ماندگاری گردشگران در استان به مبلغ پیشنهادی هفت میلیارد تومان شد.

استاندار همدان در ادامه درخواست کرد که پنج میلیارد تومان اعتبار برای احداث نمایشگاه عرضه دائم صنایع دستی با توجه به فعالیت بیش از ۴۰ هزار هنرمند در استان و نیاز به تقویت زیرساخت فروش آن‌ها، اختصاص داده شود.

«کمک به ایجاد زیرساخت روستاهای هدف، محورها و قطب‌های گردشگری استان همدان با ۱۰ میلیارد تومان و مهیاکردن ساختار میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان‌های دهگانه استان و همچنین افزایش تعداد کارکنان این سازمان در راستای افزایش کارآمدی آن و همچنین تکمیل پروژه مخزن امنِ موزه منطقه‌ای غرب کشور» از دیگر موارد مطرح شده استاندار همدان در این دیدار بود.

قاسمی فرزاد همچنین در ادامه خواستار آزادسازی عرصه برخی تپه‌های تاریخی واقع در محدوده روستاهای استان (پلاک‌های اضطراری) و تعیین تکلیف مالکین دارای منازل مسکونی واقع بر روی این تپه‌ها با اختصاص مبلغ  سه میلیارد تومان شد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز دراین دیدار با اشاره به پیگیری‌های جدی مدیران استان برای ثبت جهانی پرونده «منظر تاریخی  هگمتانه تا همدان»، گفت: تکمیل این پرونده و مشخص شدن محدوده و حریم تپه هگمتانه و اعتبار لازم برای تثبیت این محدوده، جزو مطالبات اصلی مسئولین و مردم همدان است و این پرونده امسال باید برای ثبت جهانی به یونسکو ارسال شود.

حمیدرضا حاجی‌بابایی با تاکید بر تکمیل هر چه سریع‌تر موزه منطقه‌ای غرب کشور و مخزن امن آن، گفت: اعتبار لازم برای این پروژه‌ در بودجه سال جاری پیش بینی شده است که انتظار داریم وزارت میراث فرهنگی اقدامات لازم برای تسریع در روند اجرای این پروژه را انجام دهد.

برچسب‌ها سید عزت الله ضرغامی علیرضا قاسمی فرزاد استانداری همدان حمیدرضا حاجی ‌بابایی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید عزت الله ضرغامی علیرضا قاسمی فرزاد استانداری همدان سید عزت الله ضرغامی علیرضا قاسمی فرزاد استانداری همدان حمیدرضا حاجی بابایی گردشگری و صنایع دستی استاندار همدان میلیارد تومان میراث فرهنگی قاسمی فرزاد ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران گفت: با معرفی ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت، ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، امروز_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت معرفی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

وی افزود: این هنرمندان با داشتن مجوز تولید از این اداره‌کل و گواهی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه هنرمندان تقاضای خود را از طریق شهرستان محل فعالیت خود از سال‌های قبل به رئیس شهرستان مربوطه ارائه و در نوبت بیمه بوده‌اند، گفت: فعالیت مستمر این هنرمندان یکی از شروط مهم برای بیمه محسوب می‌شود که برای رئیس شهرستان مذکور مربوطه و این اداره‌کل محرز شده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه هنرمندان تحت پوشش در رشته‌های سفال، سرامیک، چرم، گلیم، هنرهای چوب فعالیت دارند، اظهار داشت: حداقل ۱۷۴ اشتغال در این بخش ایجاد کرده‌اند و سوابق خدمتی درخشانی را در رزومه خود دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل در تلاش هستند تا در دوره‌های آینده، تعداد بیشتری از هنرمندان واجدان شرایط استان از خدمات بیمه‌ای هنرمندان بهره‌مند شوند.

کد خبر 751481

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد